OM OS

HVEM VI ER

Vi er et team af agenter, der arbejder i forbindelse med nogle højtstående embedsmænd i Transport- og Boligministeriet og Vejtrafikstyrelsen. Vores forbindelser med disse embedsmænd gør os i stand til at bruge bagdørskanalen til at opnå et gyldigt kørekort hurtigere end ved at bruge den normale kanal. Vi bruger også højteknologi til at producere falske kørekort af meget høj kvalitet, som er næsten umulige at skelne fra de originale. Som dansker af fødsel er vi vokset op med at se de vanskeligheder, folk har ved at tage kørekort, især udlændinge. Vores mål er at hjælpe enkeltpersoner med at få deres kørekort på meget kort tid.

Vi er hurtige, sikre og pålidelige ved udstedelse af kørekort
Siden 2001 har vi produceret og distribueret danske kørekort. Vores kunder kontakter os løbende via denne hjemmeside og bestiller det specifikke dokument, de ønsker at købe. Vi giver normalt kunderne en pris, der afhænger af dokumentets land, og hvor presserende opgaven er. Vores supportteam er altid klar til at hjælpe, og vi holder kontakten med vores kunder gennem hele produktionsprocessen. Vi opdaterer kunderne hvert trin af vejen.

Køb vores dokumenter

Vores team, vores ingeniører og medlemmerne af vores organisation har arbejdet i årevis for at løse dette vanskelige problem, naturligvis krydset grænserne for lovlighed, så dem, der får dokumentet, ikke har det, for at gå så langt. Så inden vi fornyede vores team i 2002, har vi siden arbejdet med et system, hvor det kørekort, vi udarbejder, skulle være lovligt og registreret i alle nationale databaser i Danmark og i alle arkiver.

Det er altså ikke bare et stykke trykt pap, men et værdifuldt dokument som et diplom, der ikke kan fjernes, når du bestiller her på siden. Dit dokument er upåklageligt, det er det, der har gjort os berømte blandt de mere end 15.000 kunder, siden vi kom online, et omdømme, der i stigende grad understøttes af den hastighed, vores team viser, når de behandler filerne under køb af dansk kørekort online.

Vores medarbejdere er eksperter fra Danmark. Vi udvælger medlemmer af vores team baseret på talent og indflydelse. Denne bevilling til politifolk, dataeksperter, logistikagenter og vores personalechefer. Dette udvidede team holder arbejdsgangen kontinuerlig. Klik her for at kontakte os og give en udtalelse om tjenesten.